tennis, int, rome 2-2086224.jpg

De Gezelligste Sportvereniging van Strijp

Gelegen in het hart van Eindhoven-Strijp aan de Olympialaan, is TC Engelsbergen een gezellige tennisclub waar naast leden uit Strijp en directe omgeving, de laatste jaren ook veel leden met andere nationaliteiten met veel plezier een balletje slaan, maar ook deelnemen aan toernooien en competities. TC Engelsbergen werd opgericht in 1959, heeft momenteel ongeveer 150 leden en is daarmee de kleinste tennisclub van Eindhoven.
 
De grootte van de club zorgt ervoor dat nieuwe leden zich in een sfeer van ongedwongenheid al snel thuis voelen en het ons-kent-ons-gevoel is kenmerkend voor TC Engelsbergen. De club organiseert trainingen, een interne laddercompetitie, husselochtenden voor alle leden, een open toernooi, clubkampioenschappen, neemt met een aantal teams deel aan de landelijke competitie en houdt één keer per jaar een succesvolle Kofferbakverkoop.
 
TC Engelsbergen heeft de beschikking over 3 verlichte smashcourt-tennisbanen, waar het hele jaar door van 07.00 uur tot 23.00 uur op getennist kan worden. Het clubhuis is uitgerust met kleedkamers, bar en een terras, waarop het na een tennispotje prettig toeven is onder het genot van een drankje.

Ons verhaal in cijfers

1959

Gesticht

140+

leden

3

SmashCourts

tennis, exercise, doubles game-2557074.jpg
Scroll naar boven